דף הבית » קורסים ישן » קורס יזמות להקמת ברים
קורס יזמות להקמת ברים
על הקורס
הקמת בר
סקירת ענף הברים בישראל.
עולם היין והמשקאות החריפים.
היזם ובחירת הקונצפט ומאפייני הבר.
ניתוח הכדאיות של הקמת הבר.
איתור מקומות מפתח לברים.
מדוע ברים נכשלים.
קניית בר קיים הקמת בר חדש או הקמת בר בזכיינות.
הקמת בר עם או בלי שותפים
נקודת האיזון לרווחיות בר.
תכנוני מס מתקדמים.
היבטים משפטיים בפתיחת בר.
כתיבת תכנית עסקית מפורטת והצגתה.
נקודת האיזון של בר (מספר הלקוחות המינימלי לרווחיות).
יישום תכנית ההקמה ושמירה על מסגרת התקציב.
הכישורים הנדרשים לניהול בר.
פתיחת הבר כעסק (עצמאי/חברה/שותפות).
תכנון ועיצוב הבר-חלוקת שטחים, שטיחי עבודה, הגשה, שרות ואחסון
טרנדים ומיתוג ברים.
תהליכי שליטה ובקרה בתעשיית המזון.
ניהול ספרי החשבונות בעסק.
בינוי, רישוי ותכנון הבר.
התמודדות עם רשויות המס.
קריאה וניתוח דוחות כספיים.
ספר במתנה לכל נרשם!



מימון המסעדה
ההרצאות בשיתוף בנק הפועלים

גיוס מימון בנקאי, פרטי וממשלתי.
סקירה פיננסית של מסעדות.
סוגי ההלוואות הקיימות בשוק, הריביות והעמלות המקובלות.
ניהול חשבון בנק.
חסכון בעלויות בנקאיות ועלויות מימון.
ניהול תזרים מזומנים.
תפעול המסעדה
בניית תפריטים ותמחור מנות.
רכש קבלת סחורה וקניינות.
קירור, כמויות, מנות ושליטה בייצור.
בטיחות מזון ותברואה.
דוחות עלויות מזון.
ספירות מלאי חודשיות.
עולם היין והמשקאות החריפים.
שתייה חמה, קרה ומשקאות קלים.
העסקה וגיוס עובדים, קביעת שכר העובדים ומדיניות טיפים.
ניהול המסעדה ופיתוח הצוות.
שווק המוצר/השרות.
טיפול בהתנגדויות ושיטות לסגירת עסקה.
שירות לקוחות בתחום המזון.
גביית חובות מלקוחות.
ניהול משא ומתן עם לקוחות, ספקים ובנקים.
מעילות והונאות בעסק על ידי עובדים לקוחות וספקים.
קביעת מחירי המכירה בעסק ותמחור מנות.
פיקוח על תחשיבי עלויות מזון – food cost.
ניהול מלאי ומחסנים.
הזמנות ומשלוחים.
ביטוח עסק, מוצרים, עובדים ולקוחות.
הוצאות מוכרות לצרכי מס.
תוכנית החונכות כוללת ללא תשלום נוסף:
בחינת הרעיון העסקי והתוכנית העסקית של היזם.
יעוץ בהשגת מימון להקמת המסעדה.
סיוע בבניית מודל תמחירי למסעדה.
סיוע בבניית תזרים מזומנים למסעדה.
פתיחת עסק ותיק עוסק מורשה במע”מ, במס הכנסה ובביטוח הלאומי.
ביצוע כל רישומי הנהלת החשבונות במסעדה.
ניתוח תקופתי של ביצועי המסעדה בשיתוף היזם.
תוכנית החונכות ליזמים תינתן לבוגרי הקורס ביזמות עסקית בתחום המזון,למשך תקופה של חצי שנה מרגע הקמת העסק וללא תשלום נוסף.